top of page
logo.jpg

Actualització de dades personals

Tan sols ha de fer clic al següent enllaç i confirmar el teu correu electrònic

¡Gràcies per l'Autorització!

Madre-e-Hija.jpg

Estimat client/a,

A data 25 de maig de 2018, va entrar en vigor el Reglament Europeu 2016/679  27 d'abril (RGPD), de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Com a conseqüència de la seva aplicació, l’informem que les seves dades continúen incorporades en les nostres bases de dades amb la finalitat d'enviar‐li informació comercial periòdica sobre els nostres productes/serveis i necessitem que accepti de nou la nostra política de privacitat per poder seguir enviant-li comunicats d'acord a la legislació vigent en matèria de protecció de dades.

Si Vè. Considera que ha rebut aquest correu per error, o bé no està interessat a rebre els nostres comunicats, li preguem ens ho comuniqui i el donarem de baixa immediatament. L’informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, limitació i, si escau, portabilitat o cancel∙lació comunicant‐ho a l'adreça ilergine@gmail.com amb indicació de les seves dades personals. Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l'autoritat de control en www.agpd.es.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

 

Responsable

L’informem que les dades personals que Vosté ens va proporcionar són incorporades en un tractament de dades personals denominat CLIENTS el seu responsable es ILERGINE, S.L.P. amb CIF B25827536 i amb domicili a Carrer La Palma, 13 2º B, LLEIDA (ESPAÑA). Podrà contactar amb el responsable, bé per telèfon al número 973237515 o bé mitjançant correu electrónic ilergine@gmail.com.

 

Finalitat: Enviament d'informació sol∙licitada i comunicacions del centre.

Legitimació: Consentiment de l’ interessat.

Destinataris: Clients o clients potencials.

Drets: A accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres detallats en la política de privacitat.

bottom of page